Kamarikuoro Värinä | Helsinki | Chamber Choir | Sekakuoro | Mixed Choir | Finland | Suomi

Tervetuloa Kamarikuoro Värinän ensimmäiseen konserttiin!

Ensiesiintymisemme on pohjoismaisen musiikin konsertti lauantaina 1. maaliskuuta 2014 klo 18 Paavalinkirkossa Helsingissä. Konsertissa esitämme 1900-luvun sävellyksiä kuoromusiikin pohjoismaisilta mestareilta, mm. Sibeliukselta, Kuulalta, Mäntyjärveltä, Nørgårdilta, Alfvénilta ja Nystedtiltä.

Kannatusjäseneksi

Kuoromme kaipaa kannattajia! Voit liittyä kannatusjäseneksi (kaudelle 2014) maksamalla Holvi-verkkokaupassamme haluamasi summan tai niiden yhdistelmän tukeaksesi toimintaamme. Ilmoita yhteystietosi lisäksi sähköpostitse osoitteeseen varina-hallitus@googlegroups.com, niin lisäämme sinut tiedotuslistalle.
Vuoden 2014 kannatusjäsenet pääsevät ilmaiseksi ainakin ensimmäisen konserttimme. Muista eduista tiedotamme myöhemmin.