Juhlakonsertin liput nyt myynnissä!

Värinä viisi vuotta -juhlakonsertti pidetään 27.10.2018 klo 15.00 Paavalinkirkossa (Sammatientie 5, Hki). Värinä näyttää konsertissa monipuolista osaamistaan: tarjolla on kuoron hittejä nykymusiikista gospeliin ja kansanlaulusovituksista romantiikkaan ja avantgardeen. Konsertissa myös kantaesitetään Tiina Myllärisen sekakuoroversio teoksesta Kaikki kuuluu Värinä. Teos on kuin musiikillinen aukikirjoitus Värinä-nimen monista merkityksistä. Tekstin kirjoittanut runoilija Henriikka Tavi laulaa itsekin Värinässä.

Konsertin muita säveltäjänimiä ovat mm. Freeman, Kokkonen, Lauridsen, Linkola, Mäntyjärvi, Nørgård, Poulenc, Rautavaara ja Rheinberger. Konsertin johtaa Noora Hirn, uruissa Jari Koivistoinen.

Kuoro tarjoaa kuulijoille syntymäpäiväkahvit ennen konserttia Paavalinkirkon seurakuntakodin tiloissa (kirkon vieressä) klo 14.15.

Lippuja 20/10e myyvät kuorolaiset, ja niitä voi ostaa myös Holvi-verkkokaupastamme sekä Tiketistä.

Kannatusjäsenten on mahdollista käyttää lippuetunsa juhlakonsertissa, mikäli etu on tältä vuodelta vielä käyttämättä.

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan synttäreitä kanssamme!

Palaa
syys 17, 2018 Kirjoittaja: tiedotus