Uutiset

Sanat - Words -konsertin liput myynnissä!

Sanat - Words -konsertin liput ovat tulleet myyntiin. Konsertti pidetään lauantaina 13. marraskuuta klo 17.00 Helsingin Konservatorion konserttisalissa (Ruoholahdentori 6).

Konsertin ohjelmassa on kuoroteoksia, joissa teksti nousee erityisen keskeiseen rooliin. Sävellysten tekstit vaihtelevat Eino Leinon ja Aaro Hellaakosken säkeistä aina skitsofreenikko Adolf Wölflin nonsense-runoihin. Erik Bergmanin puhekuorosarja 'Vier Galgenlieder' vie kuoromusiikin käsitteen toiseen ulottuvuuteen, mutta toisaalta kuullaan myös, miten perinteiset sävelten mestarit, kuten Toivo Kuula, sanoja käsittelevät. Tilaisuudessa saa Suomen ensiesityksensä Caroline Shawn sävellys 'Allemande' Pulitzer-palkitusta sarjasta Partita for 8 voices.

Konsertissa säveltäjä Pasi Lyytikäinen ja runoilija Henriikka Tavi keskustelevat musiikin ja runouden suhteesta. Keskustelua luotsaa Värinän kuoronjohtaja, musiikkitoimittaja Noora Hirn.
 
Konsertin kesto n. 70min, ei väliaikaa.
 
Liput 25/15€ ovat myynnissä nyt Holvi-verkkokaupassa, ja niitä saa myös kuorolaisilta sekä 30min ennen konserttia ovelta.

Palaa
Oct 8, 2021 Kirjoittaja: tiedotus