Uutiset

Värinä konsertoi 6.6. yhdessä Lempikuoron kanssa

Kamarikuoro Värinä ja Lempikuoro yhdistävät voimansa Koittava kirkkaus -konsertissa maanantaina 6.6.2022 klo 19 Balderin salissa (Aleksanterink. 12, Hki). Konsertissa kuullaan sekä kuorojen omaa ohjelmistoa että yhteisnumeroita. Teosten teemat, kuten kevään kaipuu ja poliittinen herääminen, luovat eri tavoin toivoa valoisasta huomisesta.

Värinää ja Lempikuoroa yhdistää paitsi rakkaus hienoon kuoromusiikkiin myös samanlainen syntytarina. Sekä vuonna 2013 perustetun Värinän että vuonna 2019 perustetun Lempikuoron taustalla on Hämäläis-Osakunnan Laulajien entisiä jäseniä, jotka ovat halunneet jatkaa yhdessä laulamista opiskelijakuoron jälkeen.
 
Lempikuoro esittää konsertissa Juhani Komulaisen, Greta Dahlströmin, Veljo Tormiksen, Caroline Shaw’n sekä Lili Boulanger’n musiikkia. Kamarikuoro Värinän ohjelmassa on Bo Holtenin, Ēriks Ešenvaldsin, Jan Sandströmin, Leevi Madetojan, Veljo Tormiksen ja Laura Jēkabsonen teoksia. Yhteisnumeroina kuullaan Toivo Kuulaa ja Nils-Eric Fougstedtia.
 
Kamarikuoro Värinää johtaa Noora Hirn ja Lempikuoroa Julia Lainema.
 
Liput 20/10 €, hyväntekeväisyyslippu Ukrainan sodan uhrien hyväksi Lääkärit ilman rajoja -järjestön kautta 25 €. Lippuja voi ostaa Holvi-verkkokaupasta sekä ovelta käteisellä, kortilla ja MobilePaylla.
 
Konsertin kesto on noin 1,5 tuntia. Balderin salin kahvio on auki ennen konserttia sekä konsertin väliajalla.

Palaa
Mar 20, 2022 Kirjoittaja: tiedotus