Uutiset

Hanki joululahjaksi lippu ainutlaatuiseen pimeän kirkon Rauhaa-joulukonserttiin

Suuren suosion saaneet pimeän kirkon Rauhaa-joulukonsertit ovat jällleen myynnissä Holvi-verkkokaupassamme sekä Tiketissä. Lippu sopii erinomaisesti hyvää mieltä tuottavaksi aineettomaksi joululahjaksi!

Rauhaa-konsertit ovat:

ma 12.12.2022 klo 19 Paavalinkirkossa (Sammatintie 5, Hki) ja
to 15.12.2022 klo 20 Kallion kirkossa (Itäinen Papinkatu 2, Hki).
 
Liput 25/15€, kannatuslippu 45€. Lippuja voi ostaa ennakkoon Holvi-verkkokaupastaTiketistä (Tiketissä käyvät myös kulttuurisetelit), kuorolaisilta sekä 30 minuuttia ennen konserttia ovelta. Konserteissa on myynnissä myös Värinän suosittua Rauhaa-CD-levyä.
 

Kamarikuoro Värinän jouluperinteisiin ovat alusta lähtien kuuluneet meditatiiviset Rauhaa-konsertit hämärässä, vain muutaman kynttilän valaisemassa kirkossa. Kauniit, hitaat sävelmät suovat lepohetken pimeässä kesken joulunalusajan kiireiden. Kuulija voi rentoutua rauhoittavan musiikin myötä ja antaa sävelten huuhtoa arjen murheet pois. Musiikki luo mieliin myös toivoa rauhasta kaikkialle, missä soditaan. Konserteissa kuullaan niin ikiaikaisia kuin uudempiakin kauniita joulusävelmiä, unohtamatta rakastettuja suomalaisia joululauluja. Kesto 1h, ei väliaikaa. Konsertit johtaa Noora Hirn.

Ainutlaatuiset Rauhaa-joulukonsertit ovat saavuttaneet valtaisan suosion. Vuosien varrella kuulijat ovat luonnehtineet elämystä muun muassa näin: "Todellista stressinpoistoa!" "Joulun paras hetki." "Kiitos, sain rauhaa."

Konsertin meditatiivisen luonteen vuoksi pyydämme yleisöltä konsertin aikana hiljaisuutta.


Palaa
Nov 22, 2022 Kirjoittaja: tiedotus