Joulukonserttimyynti yrityksille

Arvoisa yrityksen/yhdistyksen edustaja!

Tarjoamme teille edullisen, mutta ikimuistoisen tavan muistaa henkilöstöänne, asiakkaitanne tai jäseniänne joulukonserttilipuilla.

Kamarikuoro Värinän jo perinteeksi muodostunut Rauhaa-joulukonsertti on viime vuosina kerännyt kirkon täyteen tyytyväisiä kuulijoita. Tänä vuonna joulukonsertit pidetään torstaina 14.12. klo 20 Kallion kirkossa ja tiistaina 19.12. klo 19 Paavalinkirkossa.

Tavanomaisesta konsertista poikkeava Rauhaa-joulukonsertti tarjoaa lepohetken joulukiireiden ja maailman mullistusten keskellä. Moniääniset laulut soljuvat pimennetyssä kirkkosalissa, jota vain muutama kynttilä valaisee. Kuulija voi pimeässä rentoutua täysin rauhoittavan musiikin myötä ja antaa sävelten kuljettaa arjen paineet ja murheet pois. Konsertissa kuullaan niin ikiaikaisia kuin uudempiakin kauniita joulusävelmiä, unohtamatta rakastettuja suomalaisia joululauluja.

Kuulijoiden palautetta viime vuosien Rauhaa-konserteista: “Todellista stressinpoistoa!” “Voimakkaan elämyksellinen konsertti - kirkon hämärä ja kuoron vahva sointi loivat huikean tunnelman.” “Tämän joulun paras hetki.” “Kiitos, sain rauhaa.”

Lippujen normaalihinta on 20 euroa, mutta tarjoamme teille nyt mahdollisuuden ostaa lippupaketteja halvemmalla kappalehinnalla:

• Yli 30 lippua 15€/lippu

• Yli 50 lippua 12€/lippu

• Yli 100 lippua 10€/lippu

Varatkaa liput ajoissa! Voitte myös tilata Kamarikuoro Värinän esittämään yksityisen Rauhaa-joulukonsertin yrityksenne/yhdistyksenne kutsuvieraille tai 4-6 hengen pienyhtyeemme tuomaan tunnelmaa pikkujouluihin. Ottakaa yhteyttä, teemme mielellämme tarjouksen!

Yhteystiedot:

Mikko Vepsäläinen, mikko.vepsalainen@iki.fi.

Kamarikuoro Värinä on helsinkiläinen sekakuoro, joka perustettiin syksyllä 2013. Kuoron tavoitteena on korkeatasoisen ja monipuolisen musiikin tekeminen sekä myös uuden ja uteliaan yleisön tavoittaminen.

Kamarikuoro Värinä osallistui menestyksellisesti kesäkuussa 2017 järjestettyyn Tampereen Sävel -kuorokatselmukseen, jossa kuorolle myönnettiin kaksi kultaleimaa sekä kutsu loppukonserttiin. Kansainvälinen tuomaristo luonnehti Värinää seuraavasti: “Kamarikuoro Värinän esitys oli erinomainen. Kuoron musiikillinen ja tulkinnallinen varmuus sekä äänenkäytön valmiudet ovat hyvällä tasolla. Kuorolla on hieno sointi."

Kuoroa johtaa Noora Hirn.

Tunnelmaa vuoden 2015 Rauhaa-joulukonsertista