Uutiset

Suosittujen Rauhaa-joulukonserttien liput ovat tulleet myyntiin

 

 
 
Rauhaa-joulukonsertit pimeässä kirkossa
16.12.2020 klo 20 Kallion kirkossa (Itäinen Papink. 2, Hki)
17.12.2020 klo 19 Paavalinkirkossa (Sammatintie 5, Hki)
 
Kamarikuoro Värinän jouluperinteisiin on alusta lähtien kuulunut Rauhaa-konsertti hämärässä, vain muutaman kynttilän valaisemassa kirkossa. Kauniit, hitaat sävelmät ovat suoneet lepohetken pimeässä kesken joulunalusajan kiireiden. Kuulija voi rentoutua rauhoittavan musiikin myötä ja antaa sävelten huuhtoa arjen paineet pois. Konserteissa kuullaan niin ikiaikaisia kuin uudempiakin kauniita joulusävelmiä, unohtamatta rakastettuja suomalaisia joululauluja. Kesto 1h, ei väliaikaa. Konsertit johtaa Noora Hirn.

Ainutlaatuiset Rauhaa-joulukonsertit ovat saavuttaneet valtaisan suosion. Vuosien varrella kuulijamme ovat luonnehtineet elämystä muun muassa näin: "Todellista stressinpoistoa!" "Voimakkaan elämyksellinen konsertti – kirkon hämärä ja kuoron vahva sointi loivat huikean tunnelman." "Joulun paras hetki." 

Konsertin meditatiivisen luonteen vuoksi pyydämme yleisöltä konsertin aikana hiljaisuutta.

Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä koronapandemian vuoksi, Kallion kirkkoon n. 15% ja Paavalinkirkkoon n. 25% koko paikkamäärästä. Varmista paikkasi ostamalla lippu hyvissä ajoin etukäteen!

20€ normaalilippu
10€ alennuslippu (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varus-/siviilipalvelusmiehet, lapset 7–18 v.)
40€ kannatuslippu, jonka ostamalla tuet kuoromme selviytymistä koronapandemiasta
30€ normaalilippu + Rauhaa-levy

Liput ja levyt Holvi-verkkokaupastamme
 
Lippuja saa myös suoraan kuorolaisilta sekä puoli tuntia ennen konsertin alkua ovelta.

***

TURVALLISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ.
Ethän tule konserttiin, mikäli sinulla on vähäisiäkään koronaan viittaavia oireita tai olet altistunut koronalle. Kirkoissa on kahden metrin turvavälit, ja vain osa penkeistä on käytössä. Saavuthan ajoissa ja pidäthän huolen turvaväleistä myös sisääntulossa ja poistuessa. Ohjaamme yleisöä paikan päällä kulkemaan niin, että ruuhkilta vältytään. Käytäthän kasvomaskia ja peset tai desinfioit kätesi. Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan. Laulajat esiintyvät maskit päässä ja turvaväleillä toisistaan sekä yleisöstä.

Mikäli sairastut, on ennakkoon ostettu lippu mahdollista siirtää. Ilmoita siirrosta viimeistään konserttipäivänä klo 10.00 mennessä sähköpostilla varina-hallitus(at)gmail.com
 
Siirretty lippu käy kaikkiin Kamarikuoro Värinän vuoden 2021 konsertteihin. Toivomme ensisijaisesti lipun siirtämistä, mutta mikäli siirto ei onnistu, maksamme lipun hinnan takaisin.
 
 

Palaa
Oct 29, 2020 Kirjoittaja: tiedotus