Värinä mukana Kuorot balanssissa -kampanjassa

Kamarikuoro Värinä on mukana Kuorot balanssissa -kampanjassa!

Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen kampanja haastaa kuoroja ja kuoronjohtajia yhdenvertaisempaan toimintaan.

Värinässä yhdenvertaisuus toteutuu mm. seuraavin tavoin:

1. Yhdistyksen arvot ja keskustelukulttuuri
Värinä ei syrji ketään sukupuolen, koulutustaustan, seksuaalisen suuntautumisen, etnisen tai kansallisen alkuperän, kansalaisuuden, terveydentilan, kielen, iän, uskonnon ja vakaumuksen tai muuhun henkilöön liittyvän asian takia. Arvostamme  ja kannustamme toisiamme, eikä kuorossa ketään saa kiusata.
2. Yhdenvertaisuus ohjelmistoissa
Laulamme muutakin kuin miesten säveltämää musiikkia ja sitoudumme kasvattamaan tällaisten teosten osuutta ohjelmistoissamme.
3. Kuoronjohtajien palkkatasa-arvo
Maksamme kuoronjohtajallemme Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen suosituksen mukaista palkkaa, ja työehdot ja -olot ovat lainmukaiset.

Haastamme muutkin kuorot mukaan kampanjaan! Mikä on teidän kuoronne tapa vaikuttaa yhdenvertaisuuteen? Lue lisää www.kuoronjohtajat.fi

#kuorotbalanssissa
#köreribalans